Aktiviteter

SIMULATORER

Simulatorer – Spela golf på 40 olika världsbanor! Träna på rangen, chippa, putta eller se vem som kan komma närmast pinnen. På Exploria hittar du 3 simulatorer med den absolut senaste tekniken! Här finns en golfsimulator, en kombinerad golf och multisportsimulator samt en jakt och skyttesimulator. Samtliga simulatorer har den senaste 3D Surround tekniken där du omges av den virtuella världen på 3 sidor. Du kan också utmana dina vänner i fotboll & ishockey. I jakt och skyttesimulator kan man jaga både Björn, vildsvin och fasanjakt eller gå på jakt efter skurkar i en vilda västernstad. Skyttesimulatorn passar likaväl för jaktlaget som för den som bara vill ha en kul stund!

Viktig att veta

Tid: 30 minuter
Pris: 200 kr

3 simulatorer med den absolut senaste tekniken.

SHUFFLEBOARD

Exploria erbjuder marknadens överlägset bästa Shuffleboards! Nybörjare eller proffs? Vi har 3 stycken Grand Champion Nordic det 22ft som passar alla! Varför inte utmana sina vänner och spela i lag efter att ni avnjutit en god middag på vår restaurang Pinchos som ligger i direkt anslutning till spelhallen? Oavsett är detta ett garanterat roligt sätt att sätta sina skills på prov när det gäller finlir!

Viktig att veta

Tid: 1 timme
Pris: 200 kr

3 stycken Grand Champion Nordic 22ft som passar alla.

TRE- OCH FEMKAMP

Bästa sättet att få ut så mycket av ditt aktivitetsbesök som möjligt är att boka en tre- eller femkamp. Då kommer du och ditt sällskap mötas av en kampvärd som under 1.5 till 2 timmar leder er genom en rolig tävling som passar alla, med en medalj till segraren förstås! Det går enkelt att kombinera ihop de tre eller fem grenarna som ni helst vill göra, i samband med detta rekommenderar vi middag på vår tapasrestaurang Pinchos som ligger i anslutning till aktiviteterna.

En perfekt aktivitet för möhippan, svensexan, kickoffen, släktträffen, familjemiddagen eller kompiskvällen.

Viktig att veta

Trekamp guld, 335 kr/person:
Simulator, Gokart eller Laser Arena samt 55 min bowling.
Trekamp diamant, 395 kr/person:
Gokart & Laser Arena samt 55 min bowling.


Femkamp diamant, 495 kr/pers:
Shuffleboard, Simulator, Gokart, Laser Arena samt 55 min bowling.
OBS! Ni måste vara minimum 8 personer.
Du bokar antingen via mejl grupper@exploriacenter.se eller via telefon 0771-808080, senast tre dagar innan.