Spännande

Lekland

Nyhet!

Lekland, trampolinpark och dinosaurieland nu på en och samma biljett!

  • Fritt att leka på områdena lekland, trampolinpark eller dinosaurieland
  • Var kvar så länge du vill ända fram till stängning

Entrépriser

Lekland, Dinosaurueland & Trampolinpark

Vardagar

Barn 0 år 0 kr
1-18 år 149 kr
Vuxna Gratis*

HELGER OCH LOVDAGAR

Barn 0 år 0 kr
1-18 år 189 kr
Vuxna Gratis*

Köp till

Trafikskolan 40 kr/gång
Brandskolan 40 kr/gång

*Fri entré för alla föräldrar i Leklandet, Brandskolan & Trafikskolan!
*Vill man hoppa Trampolin kostar det 149 kr/vardagar och 189 kr/ helger och lovdagar.
OBS! Trampolinstrumpor måste användas i trampolinparken. Finns att köpa för 29kr.

Välkommen in till vårt lekland med tre olika temavärldar med tillhörande teatershow. Våra teman är Vinterlandskap, undervatten och djungel! Här kan du hoppa, åka, snurra och leka hur mycket du vill. Mellan leken kan du äta goda rätter i vår cafeteria eller varför inte frossa i glass och godis? Våra maskotar kommer ut och hälsar på lite då och då!

VinterLandet

Välkommen in i vår igloovärld, spring i labyrinten och utforska snögrottorna, eller varför inte prova på möjligheten att åka pulka året om? Tävla i rutschkanorna mot dina vänner & se vem som kan åka snabbast!

DjungelLandet

Svinga dig i lianer över krokodiler, prova våra dropslides eller härligt böljande rutschkanor. Klättra i spindeltornen eller åk ett varv runt ormen.

UndervattensVÄRLDEN

Välkommen in i vår undervattensvärld! Tävla med dina vänner i vår stora softballarena, vem vinner? Rutscha ner för vår stora vattenvirvel, klättra, hoppa, studsa!

Teatershower

Inne på leklandet kan du ta del av Explorias teatershower! Träffa Explorias maskotar, dansa och sjung med i teatershowerna!

SHOWER

Explorias karaktärer håller i barnshower varje lördag och söndag på scenen i leklandet

Välkomen till Gravity – Explorias nya trampolinpark. En häftig upplevelse vare sig du är nybörjare eller proffs. Ta med dig barnen, familjen, vännerna eller kollegorna till Gravity trampolinpark på Exploria.

DODGEBALL

Dodgeball eller spökboll som vi kallar det på svenska är en bollek med två lag. Här har vi tagit leken till en ny nivå och kör den hoppandes på trampoliner. Två lag med 4 – 10 spelare på plan möts och målet är att bränna ut motståndarna genom att träffa dem med mjuka bollar. Utmaningen är att använda din studs på trampolinen för att undvika att träffas av bollarna. Sen gäller det bara att ta ut det andra laget, en efter en. Sista studsande spelaren vinner. Perfekt för fester, vänner emellan eller för företag (bara för att få möjligheten att kasta boll på chefen).

FOAMPIT

Vår foampit är mångas favorit. Det är ett stort hav med skumgummikuddar där du kan landa mjukt. Det här möjliggör för många att våga testa nya coola tricks . I anslutning till vår foampit finns trampoline, men du kan även hoppa i från kanten om du vill börja smått.

SLAMDUNK

Dunka som en basketstjärna utan att låta tyngdlagen komma i vägen. Grundkurs; tre hopp för att hitta rätt studshöjd och sedan är det bara att dunka! Vill du vara lite mer avancerad så kör bollen runt ryggen eller mellan benen. Var kreativ och maxa stilpoängen!

THE WALL

För dig som vill exprimentera finns The Wall, en vägg med trampoliner nedanför där du kan testa wallrun eller göra olika tricks. Väggen är olika hög i etapper, testa dig fram och se hur högt du klarar!

FREE JUMP ARENA

Du kan hoppa från trampolin till trampolin eller bara släppa loss och studsa i detta överdimensionerade hopp-palats. Freeyump är vår öppna trampolinyta med över 25 trampoliner i horisontellt plan eller med 45° vinkel och med olika höjdnivåer. Här finns extra lång trampolin för dig som vill volta dig framåt och roliga hinder som gör att du kan få ett bra flow i dina volter eller testa nya trampolintricks.

TRAMPETS SWING

Släng dig ut i våran häftiga swing gunga och landa i ett hav av skumgummikuddar .

VIKTIG INFORMATION

  • Vi har ingen åldergräns men barn 0-10 år får endast besöka parken i sällskap med vuxen.
  • Alla våra hoppare måste använda våra specialdesignade Gravity-sockor för bästa grepp. (Finns att köpa på plats 29 kr)
  • Det går bra att komma på en drop-in tid men vi kan inte garantera att det finns plats.

Dinosaurieland

DINOSAURIELANDET

Ordet Dinosaurie betyder skräcködla. De tidigaste dinosaurierna utvecklades för ungefär 230 miljoner år sedan. De flesta utvecklingslinjer av dinosaurier dog ut i och med den omfattande massdöd som inträffade för cirka 65,5 miljoner år sedan. I vår dinosaurievärld kan du lära dig allt om olika arter och hur de levde genom film, informationstavlor och dinosaurier i deras verkliga storlekar. Passar alla åldrar, liten som stor!

UTGRÄVNING

Här kan barn, skolelever och vuxna göra studier och arkeologiska utgrävningar av dinosaurie skelett m.m.

MUSEUM

Vad är en Dinosaurie? Hur levde de? Vad åt de? Varför dog de ut? Se vår informationsfilm om dinosauriernas utveckling, levde och olika arter. Här hittar ni även riktiga fossila objekt som dinosaurietänder, ben, klor m.m.

Strumpor

Av hygien- och säkerhetsskäl ska alla besökare ha strumpor på fötterna. Strumpor finns att köpa om du glömmer.