Välkomen till Gravity – Explorias nya trampolinpark. En häftig upplevelse vare sig du är nybörjare eller proffs. Ta med dig barnen, familjen, vännerna eller kollegorna till Gravity trampolinpark på Exploria.

DODGEBALL

Dodgeball eller spökboll som vi kallar det på svenska är en bollek med två lag. Här har vi tagit leken till en ny nivå och kör den hoppandes på trampoliner. Två lag med 4 – 10 spelare på plan möts och målet är att bränna ut motståndarna genom att träffa dem med mjuka bollar. Utmaningen är att använda din studs på trampolinen för att undvika att träffas av bollarna. Sen gäller det bara att ta ut det andra laget, en efter en. Sista studsande spelaren vinner. Perfekt för fester, vänner emellan eller för företag (bara för att få möjligheten att kasta boll på chefen).

FOAMPIT

Vår foampit är mångas favorit. Det är ett stort hav med skumgummikuddar där du kan landa mjukt. Det här möjliggör för många att våga testa nya coola tricks . I anslutning till vår foampit finns trampoline, men du kan även hoppa i från kanten om du vill börja smått.

SLAMDUNK

Dunka som en basketstjärna utan att låta tyngdlagen komma i vägen. Grundkurs; tre hopp för att hitta rätt studshöjd och sedan är det bara att dunka! Vill du vara lite mer avancerad så kör bollen runt ryggen eller mellan benen. Var kreativ och maxa stilpoängen!

THE WALL

För dig som vill exprimentera finns The Wall, en vägg med trampoliner nedanför där du kan testa wallrun eller göra olika tricks. Väggen är olika hög i etapper, testa dig fram och se hur högt du klarar!

FREE JUMP ARENA

Du kan hoppa från trampolin till trampolin eller bara släppa loss och studsa i detta överdimensionerade hopp-palats. Freeyump är vår öppna trampolinyta med över 25 trampoliner i horisontellt plan eller med 45° vinkel och med olika höjdnivåer. Här finns extra lång trampolin för dig som vill volta dig framåt och roliga hinder som gör att du kan få ett bra flow i dina volter eller testa nya trampolintricks.

TRAMPETS SWING

Släng dig ut i våran häftiga swing gunga och landa i ett hav av skumgummikuddar .

VIKTIG INFORMATION

  • Vi rekommenderar alla att boka hopptid online innan ni besöker oss för att undvika att bli besvikna. Det blir ofta fullbokat.
  • Vi har ingen åldergräns men barn 0-10 år får endast besöka parken i sällskap med vuxen.
  • En hopp-session varar i 55 minuter och börjar varje heltimma. Du får då tillgång till hela parken och alla attraktioner.
  • Vi rekommenderar att ni kommer i god tid innan er hopptid för att checka in och ta på er strumpor. (15min)
  • Föräldrar eller anhöriga är välkomna upp i parken som åskådare utan betala. Blir de sedan sugna på att hoppa de också så finns drop-in tider att köpa i vår reception.
  • Alla våra hoppare måste använda våra specialdesignade Gravity-sockor för bästa grepp. (Finns att köpa på plats 29 kr)
  • Det går bra att komma på en drop-in tid men vi kan inte garantera att det finns plats.