DISCO

Fira din födelsedag med discolampor i en riktigt partymiljö. Självklart har vi en discokula för att få den bästa festkänslan.

SUPERHJÄLTAR

I superhjälterummet äter och dricker ni gott tillsammans med både Hulken & Iron Man.

PRINSESSA

Ha ett riktigt prinsesskalas med ett slott, häst & vagn i bakgrunden.

DJUNGEL

I en tropisk miljö blir det ett riktigt djungelkalas med tigerfamiljen, papegojor och fjärilar.

UNDERVATTEN

Ta med dina vänner till Atlanten och firar bland havets alla djur.

ISDISCO

Ta med dina vänner till Atlanten och firar bland havets alla djur.

NORDPOLEN

Ta med dina kompisar till Arktis och kalasa tillsammans isbjörnar & pingviner.

ALIENRUMMET MED LASERGAME

+ 70kr/person
Kalasa med dina vänner i coola Alienrummet och efter det 10 minuters spel i Laserarenan. Lek i leklandet ingår. Mat som ingår är Tapasplanka Kids från restaurang Pinchos.

ZOMBIERUMMET MED LASERGAME

+ 70kr/person
Fira ditt kalas bland Zombier och efter det 10 minuters spel i Laserarenan. Lek i leklandet ingår.
Mat som ingår är Tapasplanka Kids från restaurang Pinchos.

DINOSAURIE 1 (VÄXTÄTARE)

+ 40kr/person
Här hittar du snälla växtätande dinosaurier. I priset ingår inträde i dinosaurielandet där ni kan lära er allt om olika arter och hur de levde genom film, informationstavlor och dinosaurier i deras verkliga storlekar. Kolla på fossiler i vårt museum, gör arkeologisk utgrävning och gräv fram dinosaurieskelett.

DINOSAURIE 2 (KÖTTÄTARE)

+ 40kr/person
Fira din födelsedag bland tvåbenta theropoder och andra köttätande dinosaurier. I priset ingår inträde i dinosaurielandet där ni kan lära er allt om olika arter och hur de levde genom film, informationstavlor och dinosaurier i deras verkliga storlekar. Kolla på fossiler i vårt museum, gör arkeologisk utgrävning och gräv fram dinosaurieskelett.

BRANDSTATION

+ 40kr/person
Kalasa på brandstationen i brandmanstema. På Explorias brandstation får du lär dig om brand & säkerhet! Efter att ni har utbildat er i vårt interaktiva klassrum på brandstationen så är det bara att kliva ut & snurra ner för brandstången & sätta det ni lärt er i praktik! Nu får ni klä på er brandmansuniformer, åka ut med brandbilen, lära er att jobba i grupp och släcka bränder med hjälp av VATTENKANONER!

TRAFIKSKOLA

+ 40kr/person
Ha ditt kalas på polisstationen. Köp till trafikskolan där du och dina vänner får lära sig lite trafikregler och sedan köra runt i varsin bil för att testa era körkunskaper.

DISCORUM VIP

Inta dansgolvet med dina vänner på er privata scen under discokulans blinkande lampor.

ORIENTAL VIP

Här kan du slappna av med dina vänner i den lyxiga soffan som breder ut sig i hela rummet.

CRYSTAL VIP

För dig som vill ha en lyxig känsla under middagen så ska du boka vårat färgsprakande rosa rum med kristallkronor i taket.

OCEAN VIP

Ett riktigt partyrum med egen bardisk, scen och discokula.

ABONNERA EXPLORIA

Är ni intresserade av att abonnera Exploria? Bjud in dina kunder och personal till Exploria så tar vi hand om resten! Låt din publik och partners njuta av en upplevelse utöver det vanliga. Exploria passar alla, gammal som ung! En egen företagsdag skapar en lyxig känsla, goodwill och ger exklusivitet runt ditt varumärke. Kontakta oss för mer information

Ring: 0771-80 80 80
Maila: grupper@exploriacenter.se